Wie zijn wij

Wij Frank en Sri Talens zijn de mensen achter F Talens IndoMarmer een Nederlands Indonesisch Stel dat inmiddels al 8 jaar (2007) gelukkig getrouwd is met 3 kinderen. Sinds de eerste keer dat Ik (Frank) naar Indonesië ben gegaan en daar de pracht van de Handgemaakte kunstwerken van Marmer en Onyx zag was ik verkocht. Al die tijd heb ik ook in mijn achterhoofd gehad deze Unieke en Prachtige Kunstwerken naar Nederland te halen om dit te delen met de rest van Nederland. En nu nadat mijn vrouw hier kon komen onze kinderen iets groter zijn en wij in rustiger vaarwater kwamen leek het ons tijd om weer in een stroomversnelling te geraken en dan eindelijk deze prachtige kunstwerken en natuurlijk vele andere handgemaakte producten van Marmer, Onyx en Natuursteen hier naartoe te importeren zodat wij deze hier op de markt konden brengen. Voor ons een droom die uitkomt. Al zijn wij natuurlijk op dit moment een klein bedrijf de plannen die wij hebben zijn groot.

Wat willen Wij

Wij willen met dit bedrijf op de eerste plaats natuurlijk mooie handgemaakte producten van Marmer en Onyx verkopen maar daar houd het niet bij op. Wij zorgen ervoor dat onze producten op een eerlijke manier vervaardigd worden en zodoende de lokale Economie zoveel mogelijk steunt. Ook zouden wij graag een aantal lokale projecten willen steunen met een deel van de Brutowinst meer daarover gaat volgen.
Wanneer? Allereerst zullen wij natuurlijk uit de kosten moeten geraken om dat te kunnen doen.

Wat Bieden wij

Wij bieden mooie eerlijke handgemaakte producten van Marmer Onyx en andere natuurstenen. Wij zorgen ervoor dat het door U bestelde luxe item ongeschonden bij u afgeleverd word en dat de zwaardere of zeer delicate items bij u op de plek komen te staan waar u het wilt hebben. Wij zullen al uw vragen betreffende onze producten naar eer en geweten beantwoorden en zullen u zoveel mogelijk daar waar mogelijk proberen te helpen om te vinden wat u zoekt zelfs als dat niet bij ons is.

Met de vriendelijke Groeten van het IndoMarmer Team

Frank & Sri

Pagina Gemaakt op 10-08-2015