Toiletborstelhouders

Mooie natuurstenen toiletborstelhouders voor in de badkamer of toilet zijn met de hand gemaakt van marmer, antraciet of riviersteen in verschillende uitvoeringen of kleuren. Deze toiletborstelhouders behoren tot onze prachtige badkameraccessoire setjes maar zijn ook los te bestellen. Uiteraard kunt u ook zelf een mooie combinatie van onze natuurstenen accesoires voor in de badkamer, keuken of toilet samenstellen om de voor u mooiste look te creëren.  Deze toiletborstelhouders worden allen zonder borstel geleverd, die zijn geheel in de stijl van uw badkamer los kopen.
Lees meer
Toiletborstelhouder Flores Riviersteen
Deze toiletborstelhouder gemaakt van riviersteen is een mooie accessoire voor in de badkamer of het toilet.

€24,00

Informatie
Toiletborstelhouder Sumatra Marmer
Deze zwart marmeren toiletborstelhouder uit onze Sumatra badkameraccessoire set staat goed in elke badkamer door zijn zwarte houtskool kleur.

€25,00

Informatie
Toiletborstelhouder Timur Graniet
Deze toiletborstelhouder gemaakt van graniet met een antraciet kleur komt uit onze Timur set. Een mooie accessoire voor badkamer of toilet.

€27,00

Informatie
Marmeren Toiletborstelhouder Lya
Deze toiletborstelhouder uit onze Lya serie is gemaakt van grijs marmer. Met zijn ronde vormen en elegante patronen is dit een waar genot voor het oog.

€27,00

Informatie
Marmeren Toiletborstelhouder Madewi
Toiletborstelhouder uit onze Madewi set gemaakt van gepolijst crème marmer. Een mooie natuurstenen badkamer of toilet accessoire maakt uw huis luxe.

€24,00

Informatie
Marmeren Toiletborstelhouder Java
Deze toiletborstelhouder gemaakt van dit mooie java rose marmer zal niet misstaan bij u in de badkamer en is onderdeel van onze badkameraccessoire set Java.

€25,00

Informatie
Marmeren Toiletborstelhouder Rangga
De toiletborstelhouder uit onze Rangga Set vormt een elegante vertoning met zijn van boven schuin afgewerkte rand. Gemaakt van gepolijst crème marmer voor u.

€25,00

Informatie
Marmeren Toiletborstelhouder Savoe
Met deze Toiletborstelhouder van Marmer uit onze set Savoe maakt u van uw badkamer of toilet een luxe plekje in huis.

€25,00

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »