Marmeren dienblad

Filter uw productenMarmeren Dienblad Vania
Een Crème marmeren dienblad uit onze Vania set is door zijn ruime afmetingen geschikt voor vele verschillende toepassingen. L x B x H is 34 x 23 x 3 cm.

€29,00

Informatie
Dienblad Madiun Marmer
Met één van onze mooie dienbladen van crème marmer heeft u altijd een mooie en vaste plek om uw badkameraccessoires op te zetten. Afm. 30x18x3cm.

€27,00

Informatie
Marmeren Dienblad Bayu
Met een van onze dienbladen gemaakt van zwarte marmer heeft u de perfecte plek om een aantal van onze natuurstenen badkameraccessoires op te plaatsen.

€29,00

Informatie
Dienblad Bali Marmer
Dit dienblad gemaakt van marmer is afkomstig uit onze badkameraccessoire set Bali maar kan tevens gebruikt worden voor talloze andere dingen.

€28,75

Informatie
Marmeren Dienblad Losari
Een grijs marmeren dienblad uit onze Losari set is door zijn ruime afmetingen geschikt voor vele verschillende toepassingen. L x B x H is 34 x 23 x 3 cm.

€29,00

Informatie
Dienblad Flores Riviersteen
Dienblad afkomstig uit onze serie Flores voor de badkamer maar ook goed als fruitschaal of voor iets anders te gebruiken. Hoogte 3 cm en Ø 40 tot 45 cm.

€36,50

Informatie
Marmeren Dienblad Banda
Dit crème Marmeren dienblad is onderdeel van onze serie badkameraccessoires Banda. Het dienblad van gepolijst marmer is 30cm lang 18cm breed en 3cm hoog.

€26,50

Informatie
Dienblad Aguna Marmer
Uit onze Aguna set komt dit schitterende dienblad wat gemaakt is van crème marmer met twee zijkanten van zwart marmer. Lengte x Breedte x Hoogte 30 x 18 x 3 cm.

€31,00

Informatie
Dienblad Imelda Marmer
Dienblad uit onze luxe Imelda set waarvan alle items gemaakt zijn van crème en grijs marmer. Afm. 37x22x3cm.

€30,00

Informatie
Marmeren Dienblad Batu
Driehoekig dienblad gemaakt van grijs marmer uit onze Batu set. Dit dienblad vormt een geheel met de rest van de accessoires uit deze set.

€27,00

Informatie
Dienblad Medang Marmer
Dit van grijs marmer gemaakte dienblad uit onze badkameraccessoire set Medang is vanwege zijn ronde vorm uit 1 stuk gemaakt. Afmetingen zijn 27 x 16 x 3 cm.

€24,50

Informatie
Pagina 1 van 1

Bij het kopen van een dienblad wordt er tegenwoordig zeer vaak gekozen voor een marmeren dienblad. Wanneer u een dergelijk product gaat kopen is het namelijk zo dat u rekening moet houden met twee verschillende eigenschappen. In eerste instantie moet een dienblad natuurlijk kwalitatief zijn en bovendien een goede stabiliteit kunnen garanderen. Dat is echter niet alles. Bovendien is het namelijk ook zo dat een dienblad er goed uit moet zien. Wilt u er graag op kunnen rekenen dat uw dienblad aan al deze verschillende eisen weet te voldoen? Dan kan het zeker de moeite waard zijn om te kiezen voor een exemplaar welke is gemaakt van marmer.

Waarvoor kunt een marmeren dienblad allemaal gebruiken?

Het spreekt voor zich dat een dienblad voor heel wat verschillende toepassingen kan worden ingezet. Wanneer u overgaat tot het kopen van een marmeren dienblad kunt u ervoor kiezen om deze in verschillende ruimtes in te zetten. In eerste instantie wordt een dergelijk dienblad zeer vaak in de badkamer geplaatst. De stijlvolle en vaak ook natuurlijke uitstraling waar marmer over beschikt komt in deze ruimte namelijk uitstekend tot haar recht. Dat is echter niet alles.

U zou er namelijk ook voor kunnen kiezen om gebruik te maken van een marmeren dienblad in de woonkamer. U kunt er hier niet alleen verschillende leuke decoratiestukjes op plaatsen, daarnaast kunt u er ook bijvoorbeeld een hapje of een drankje op serveren. Wanneer u ze hiervoor zal gebruiken zult u altijd kunnen vaststellen dat u over misschien wel één van de mooiste dienbladen van de markt beschikt. Wanneer u de aankoop van een dienblad overweegt is het dan ook zeker en vast de moeite waard om te kiezen voor een exemplaar gemaakt van marmer.

Een marmeren dienblad als onderdeel van een complete set

U zult kunnen vaststellen dat er in ons assortiment ook verschillende complete sets zijn terug te vinden. Het gaat hierbij dan bijvoorbeeld om de '6-delige marmeren badset Vania' en om de '4-delige versteend houten badset Liana'. Wanneer u de keuze maakt om één van deze complete sets te kopen haalt u dan ook meteen verschillende artikelen samen in huis. Dit kan leuk zijn voor uzelf, maar dergelijke sets vormen ook een uitstekend geschenk voor familie en vrienden.

Wanneer u in een badkamer binnenkomt gebeurt het regelmatig dat u zal moeten vaststellen dat er heel wat spullen in de meest uiteenlopende stijlen zijn terug te vinden. Dit kan al snel een beetje slordig overkomen. Het kopen van één van onze complete sets inclusief marmeren dienblad kan daar verandering in brengen. Op deze manier beschikt u namelijk in één klap over verschillende artikelen zoals niet alleen maar een dienblad, maar ook een zeepdispenser, een zeepschaaltje, een beker voor de tandenborstels, etc. Let wel, het spreekt voor zich dat het ene setje het andere niet is. De inhoud kan onderling dan ook behoorlijk verschillen.

Een marmer dienblad heeft altijd een stijlvolle uitstraling

Het spreekt voor zich dat heel wat mensen het dienblad onder ogen zullen krijgen dat u gaat kopen. Dat geldt niet alleen voor de andere leden uit uw gezin, maar ook voor bijvoorbeeld gasten die u over de vloer krijgt. Omwille van die reden is het interessant wanneer uw dienblad over een zeer mooie, indien mogelijk stijlvolle uitstraling beschikt. Op deze manier kunt u ze met gepaste trots in uw badkamer plaatsen of er natuurlijk de lekkerste hapjes mee serveren.

Wanneer u de keuze maakt om een marmeren dienblad te kopen kunt u meteen vaststellen dat er aan deze eis zeker tegemoet wordt gekomen. Marmer staat er namelijk om bekend een bijzonder kwalitatief, maar bovendien ook een luxueus ogend materiaal te zijn welke in heel wat verschillende omstandigheden een absolute meerwaarde kan betekenen. Dit is dan ook absoluut een extra reden om op z’n minst te overwegen om een dienblad gemaakt van marmer in huis te halen.

U kunt er gegarandeerd langdurig van genieten

Nog een belangrijke reden waarom veel mensen de keuze maken voor het kopen van een marmeren dienblad heeft te maken met de uitstekende kwaliteit en levensduur waarover deze dienbladen beschikken. Wanneer u overgaat tot het kopen van een bepaald, duur dienblad spreekt het voor zich dat u daar graag zo lang mogelijk van gebruik zult willen kunnen maken. Dat is echter lang niet bij alle dienbladen het geval, in tegendeel. Gelukkig biedt een exemplaar gemaakt van marmer u die mogelijkheid wel. Voor dergelijke dienbladen geldt dan ook dat u altijd kunt rekenen op een uitstekende levensduur. Zo hoeft u nooit binnen de kortste keren een nieuw dienblad te kopen.

Ook een marmeren dienblad bestellen? Dat kan!

De voordelen waar u op kunt rekenen bij het kopen van een marmeren dienblad spreken voor zich. De kans is dan ook ongelofelijk groot dat u eveneens graag tot aankoop van een dergelijk dienblad over zal willen gaan. Wanneer dat het geval is kunt u daarvoor zonder probleem bij ons terecht. In ons assortiment zijn de meest uiteenlopende marmeren dienbladen terug te vinden zodat iedereen een exemplaar naar wens kan bestellen. Niet alleen ons omvangrijke assortiment met dienbladen van marmer is een interessant voordeel waar u op kunt rekenen.

Hierbij IndoMarmer stellen we alles in het werk om ervoor te zorgen dat we onze prachtige dienbladen van marmer kunnen aanbieden aan onze klanten tegen een zo interessant mogelijke prijs. Daar blijft het echter niet bij. Wij bieden namelijk ook nog eens gratis verzending aan vanaf een bestelbedrag van minimum 100 euro. Bovendien kunnen onze klanten ook nog eens rekenen op een bedenktijd van 14 dagen. Het mag dan ook duidelijk zijn, er is werkelijk geen betere plaats om uw marmeren dienblad te kopen dan hier bij IndoMarmer!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »