Filter uw producten

Schaaktafel Vierkant 80x80x45 cm Crème Marmer
Met deze luxe crème marmeren schaaktafel inc. handgemaakte marmeren schaakstukken neemt u alle tijd om rustig met uw opponent een heerlijk avondje te schaken.

€999,00

Informatie
Schaaktafel Vierkant 80x80x45 cm Zwart Marmer
Met deze luxe zwart marmeren schaaktafel inc. handgemaakte marmeren schaakstukken neemt u alle tijd om rustig met uw opponent een heerlijk avondje te schaken.

€999,00

Informatie
Bijzettafel Vierkant 50x50x40 cm Zwart Marmer
Met dit mooie vierkante zwart marmeren bijzettafeltjes creëert u de mooiste hoekjes vol met planten, lampen of natuurlijk gewoon uw krantje en een kopje koffie.

€299,00

Informatie
Salontafel Rechthoek 110x70x45 cm Crème Marmer
Deze luxe crème marmeren salontafel is met zijn klassieke rechthoekige vorm ideaal om in uw zichthoek te plaatsen en is een lust voor het oog.

€899,00

Informatie
Eettafel Rond Ø120xH79 cm Crème Marmer
Met onze uit crème marmer gemaakte ronde eettafel haalt u een prachtig stukje natuur in huis. Zowel het blad als onderstel zijn uit 100% marmer gemaakt.

€1.199,00

Informatie
Salontafel Vierkant 80x80x45 cm Crème Marmer
Een strak vormgegeven luxe salontafel gemaakt uit crème marmer zal uw zithoek een extra dimensie van stijl en woongenot geven.

€799,00

Informatie
Salontafel Rond Ø80xH45 cm Crème Marmer
Stelt u zich eens voor hoe uw zithoek eruit zal zien met een van onze salontafels gemaakt van crème marmer. De luxe en stijl straalt ervan af.

€799,00

Informatie
Onyx Eettafel Rond Ø120xH79 cm
Onze tafels gemaakt van Yellow Onyx zijn voor de echte liefhebber die graag zijn interieur aanpast aan een echte eyecatcher zoals onze ronde Onyx eettafels.

€1.999,00

Informatie
Bijzettafel Rond Ø50xH40 cm Rood Marmer
Deze bijzettafeltjes gemaakt van ons Java Rose marmer zijn ook meteen de grootste tafels van rood marmer. Dit komt door de structuur van het marmer.

€299,00

Informatie
Eettafel Vierkant 120x120x79 cm Zwart Marmer
Met zijn onderstel en blad van marmer in deze moderne vierkante uitvoering heeft u een prachtige en luxe Tafel midden in uw woonkamer staan.

€1.199,00

Informatie
Eettafel Rond Ø120xH79 cm Zwart Marmer
Met onze uit zwart marmer gemaakte ronde eettafel haalt u een prachtig stukje natuur in huis. Zowel het blad als onderstel zijn uit 100% marmer gemaakt.

€1.199,00

Informatie
Onyx Bijzettafel Vierkant 50x50x40 cm
Een bijzettafel gemaakt van ons Yellow Onyx is op zichzelf al zo mooi dat u het misschien zonde gaat vinden om er plant of iets anders op te zetten.

€499,00

Informatie
Bijzettafel Rond Ø50xH40 cm Grijs Marmer
Samen met een vriend of vriendin in uw erker een goed gesprek voeren wordt nog leuker als er zo’n mooi rond bijzettafel van ons grijze marmer tussen u instaat.

€299,00

Informatie
Bijzettafel Rond Ø50xH40 cm Crème Marmer
Een bijzettafeltje voor uw drankje of een plant op te zetten is een gewilde accessoire. En als deze gemaakt is van ons crème marmer ook nog een hele mooie.

€299,00

Informatie
Eettafel Rechthoek 200x90x79 cm Crème Marmer
Aan deze crème marmeren eettafel kunnen makkelijk 6 personen plaatsnemen voor een uitgebreid diner. Alleen bij ons zult u zo’n unieke design tafel vinden.

€1.799,00

Informatie
Bijzettafel Vierkant 50x50x40 cm Grijs Marmer
Samen met een vriend of vriendin in uw erker een goed gesprek voeren wordt nog leuker als er zo’n mooie bijzettafel van ons grijze marmer tussen u instaat.

€299,00

Informatie
Pagina 1 van 3

Marmeren Tafels

Met één van onze marmeren of onyx tafels heeft u voor jarenlang een echte eyecatcher in uw woonkamer staan. Onze stenen Tafels zijn van 100% natuursteen gemaakt zowel het tafelblad als het onderstel is van marmer of andere natuurstenen. Voor zover wij weten is dit nergens anders verkrijgbaar wat onze eettafels, salontafels en bijzettafels uniek en bijzonder maakt. Wij hebben eettafels, salontafels en bijzettafels in zowel ronde, vierkante of rechthoekige vorm voor u beschikbaar in verschillende soorten marmer en onyx. De eettafels en salontafels komen wij vanwege het gewicht en de gevoeligheid bij u thuis plaatsen. U krijgt dan niet zomaar een tafel van 100 kg op de stoep maar deze wordt meteen vakkundig geïnstalleerd op de plek waar er graag van wilt genieten. Onze bijzettafels worden in 2 pakketten naar u opgestuurd en kunt u zelf vrij gemakkelijk plaatsen. Bij de ronde tafels schroeft u het tafelblad op het onderstel en bij de vierkante tafels legt u het tafelblad met de pasvorm die onderop zit precies in het onderstel zodat deze stevig vastzit.

Zoekt u een prachtige marmeren tafel waar u jarenlang plezier van zult beleven kijk dan eens rustig rond op de productpagina’s van onze tafels. Vergaap je aan de pracht en praal en geef u huis wat het verdient. Stelt u zichzelf eens voor hoe uw woonkamer eruit zal zien met een set prachtige marmeren tafels erin.

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »