Klantenservice

Herroepingsrecht

"U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected] of het contactformulier rechts op deze pagina. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is."

                                                                                                                             Modelformulier voor retourneren klik hier

suggesties & Klachten

Indomarmer.nl hecht veel waarde aan tevreden klanten. Het is mogelijk dat u ondanks onze inzet niet tevreden bent over de service die u heeft gekregen. Vanzelfsprekend horen wij dat graag van u, zodat wij er alles aan kunnen doen om u alsnog tevreden te stellen. U kunt uw klacht sturen aan [email protected]l of het contactformulier rechts op deze pagina onder vermelding van het onderwerp klantenservice, u krijgt altijd binnen 1 week uitsluitsel over uw klacht. Heeft u suggesties waarmee wij u beter van dienst kunnen zijn, laat het ons per mail weten. Wij hechten veel waarde aan uw mening.

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar [email protected]. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

 

1 Veelgestelde vragen
1.1 Waar komt het Mamer en Onyx vandaan

Het Marmer en Onyx wat gebruikt word om al onze luxe producten te maken word gedolven op Oost Java in de regio van Tulungagung dichtbij een klein plaatsje wat Besolve heet. Ongeveer 20km daar vandaan is een grote berg vol met Marmer en Onyx. Deze regio staat alom bekend als het centrum voor handgemaakte beeldhouwkunst.

1.2 Word alles met de Hand gemaakt
Ja al onze spullen worden in Indonesië met de hand gemaakt door ervaren beeldhouwers die dagelijks met deze natuurstenen werken.
1.3 Hoe lang duurt het om zo'n luxe beeld, lamp of vaas te maken

Dat is natuurlijk erg afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van het beeld. Het kan variëren van enkele dagen tot aan 1 tot 2 maanden zoals bijvoorbeeld bij ons beeld Birds Onyx http://www.indomarmer.nl/birds-onyx en dan zijn er natuurlijk nog hele kleine simpele beeldjes waarbij binnen enkele uren alle processen van het maken doorlopen zijn.

1.4 Hoe onderhoud ik jullie producten van Marmer en Onyx

Ten zeerste raden wij aan om onze producten te reinigen met een zuurvrij schoonmaakmiddel. Marmer en Onyx bevatten namelijk Kalk en zuur tast dit aan. Om onze producten voor tientallen jaren mooi glanzend te houden raden wij aan om ze 1 of 2 keer per jaar te voorzien van een klein laagje marmer polish. Hiermee voorkomt u dat er makkelijk vuil vet of water in onze Marmer en Onyx producten kan komen en blijven ze er mooi en glanzend uitzien. Er zijn hiervoor talloze middelen op de markt te krijgen. Voor het stofvrij maken kunt u het beste een zachte droge doek gebruiken en voor beelden met veel details en reliëf werkt een zachte kwast goed om overal tussen te komen.

1.5 Waarom duurt het 2 werkdagen voordat jullie uitleveren
Al onze producten zijn uniek en wij voeren een grondige kwaliteitscontrole uit voordat wij het opsturen zodat wij zeker weten dat U een 100% kwaliteitsproduct krijgt.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »