Filter uw productenSALE Indomarmer Waskom Full-Marmo Crème Marmer Ø 40 x H 15 cm
Waskom Full-Marmo Crème Marmer Ø 40 x H 15 cm
Deze waskom Full-Marmo van Crème marmer zal een rustige en natuurlijke uitstraling aan uw badkamer geven. Van binnen gepolijst en van buiten één en al natuur.

€117,50 €98,50

Informatie
SALE Indomarmer Waskom Crème Marmer Ø 40 x H 15 cm
Waskom Crème Marmer Ø 40 x H 15 cm
Een waskom van crème marmer zal een rustige en natuurlijke uitstraling aan uw badkamer geven. De charme van dit prachtige natuursteen zal u veel plezier geven.

€112,50 €95,50

Informatie
Waskom Grijs Marmer Ø 30 x H 12 cm
Een waskom van grijs marmer zal een rustige en natuurlijke uitstraling aan uw badkamer geven. De charme van dit prachtige natuursteen zal u veel plezier geven.

€72,50

Informatie
Schelpen Wasbak Crème Marmer Ø 45 x H 12 cm
Deze glad gepolijste waskom gemaakt van crème marmer in schelpen uitvoering met kraan gat zal in uw badkamer niet misstaan. Afm. Ø 45 x H 12 cm.

€155,00

Informatie
Rechthoekige Wasbak Crème Marmer 50x40x12cm
Deze rechthoekige glad gepolijste waskom gemaakt van crème marmer zal in uw badkamer niet misstaan. Afm. 50x40x12 cm.

€195,00

Informatie
Waskom Zwart Marmer Ø 30 x H 12 cm
Een waskom van zwart marmer zal een rustige en natuurlijke uitstraling aan uw badkamer geven. De charme van dit prachtige natuursteen zal u veel plezier geven.

€72,50

Informatie
Waskom Full-Marmo Grijs Marmer Ø 40 x H 15 cm
Deze waskom Full-Marmo van Grijs marmer zal een rustige en natuurlijke uitstraling aan uw badkamer geven. Van binnen gepolijst en van buiten één en al natuur.

€117,50

Informatie
SALE Indomarmer Waskom Rood Marmer Ø 40 x H 15 cm
Waskom Rood Marmer Ø 40 x H 15 cm
Een waskom van rood marmer zal een rustige en natuurlijke uitstraling aan uw badkamer geven. De charme van dit prachtige natuursteen zal u veel plezier geven.

€125,00 €107,50

Informatie
SALE Indomarmer Waskom Donut Crème Marmer Ø 40 x H 12 cm
Waskom Donut Crème Marmer Ø 40 x H 12 cm
Onze crème marmeren gepolijste waskom donut geeft uw badkamer een luxe en elegante uitstraling. Waskommen van marmer zijn een waar genot om naar te kijken.

€125,00 €95,50

Informatie
Waskom Crème Marmer Ø 30 x H 12 cm
Een waskom van crème marmer zal een rustige en natuurlijke uitstraling aan uw badkamer geven. De charme van dit prachtige natuursteen zal u veel plezier geven.

€72,50

Informatie
Gepolijste Waskom van Versteend Hout 40x37x15cm
Met een volledig gepolijste waskom van versteend hout haalt u een uniek stukje geschiedenis van miljoenen jaren oud in huis. Elke waskom heeft eigen foto’s.

€250,00

Informatie
Rivierstenen Waskommen Set
Deze rivierstenen set waskommen is gemaakt uit dezelfde steen. De rondingen komen precies met elkaar overeen als je beide wasbakken bovenop elkaar zou leggen.

€279,00

Informatie
SALE Indomarmer Waskom Marmo Rood Marmer Ø 40 x H 15 cm
Waskom Marmo Rood Marmer Ø 40 x H 15 cm
Deze waskom Marmo van Rood marmer zal een rustige en natuurlijke uitstraling aan uw badkamer geven. Van binnen gepolijst en van buiten één en al natuur.

€125,00 €107,50

Informatie
Wasbak van Versteend Hout 63x40x15cm
Met een wasbak van versteend hout haalt u een uniek stukje geschiedenis van miljoenen jaren oud in huis. Elke wasbak heeft eigen foto’s.

€360,00

Informatie
Waskom Donut Grijs Marmer Ø 30 x H 10 cm
Onze gepolijste waskom donut uit grijs marmer geeft uw badkamer een luxe en elegante uitstraling. Marmeren waskommen zijn een waar genot om naar te kijken.

€72,50

Informatie
Waskom Donut Crème Marmer Ø 30 x H 10 cm
Onze crème marmeren gepolijste waskom donut geeft uw badkamer een luxe en elegante uitstraling. Waskommen van marmer zijn een waar genot om naar te kijken.

€72,50

Informatie
Pagina 1 van 11

Waskommen

Waskommen in verschillende afmetingen en uitvoeringen van o.a. Riviersteen, Marmer, Onyx, en Versteend hout. Een wasbak van natuursteen staat voor luxe, elegantie, pracht en praal. Met goed onderhoud kunt u blijvend genieten van één van onze wasbakken of waskommen van riviersteen, marmer, onyx, versteend hout of elke andere natuursteen die er in de toekomst bij gaat komen. Wij selecteren onze wasbakken persoonlijk voor u waardoor wij deze mooie selectie tegen aantrekkelijke prijzen kunnen aanbieden. Wij zullen u hieronder uitleg geven over hoe u een wasbak of waskom van natuursteen zelf kunt installeren.U kunt ook een wasmeubel aanschaffen waar al een gat voor de afvoer in zit. Dan hoeft u onderstaande stappen uiteraard niet te volgen.

Waskom of wasbak zelf installeren.

 1. Zet de waskom op uw wasmeubel en teken in het afvoer gat met potlood de ronding af. Bepaal hierna precies waar de waskom moet komen door met een meetlint vanaf alle kanten van het wasmeubel het precieze midden (of elke andere plek die u in gedachten had) te bepalen.
 2. Vervolgens boort u met kleine boor een gaatje van ongeveer 3 mm in het precieze midden van de plek waar het afvoergat van uw natuurstenen waskom moet komen.
 3. Daarna pakt u een gatenboor waarvan de centreerboor zo'n 5 mm is en het ronde zaagblad een diameter van 5 cm heeft. Hiermee is het gat meer dan groot genoeg om de sifon door te steken en te bevestigen aan uw waskom. U heeft dan zelfs nog wat ruimte over om uw wasbak eventueel een paar millimeter te verschuiven mocht dat nodig zijn.
 4. U kunt het gat eventueel nog met wat schuurpapier afronden maar dat is niet echt nodig. Uiteraard zult u voor het gat waar de kraan moet komen dezelfde stappen moeten doorlopen.
 5. Maak het wasmeubel op de plek waar u de waskom wilt plaatsen goed schoon met water en zeep om eventueel vet eraf te halen. Doe hetzelfde met de onderkant van de waskom. Laat beide vervolgens goed drogen.
 6. Leg de wasbak/waskom met de onderkant naar boven op een kleedje (om beschadigingen te voorkomen) en spuit deze in strepen in met zuurvrije (heel belangrijk) natuursteen kit. Deze is in iedere bouwmarkt makkelijk te verkrijgen en is meestal transparant. Zorg dat u de kit er niet te dik opspuit lagen van 3 mm zijn meer dan goed genoeg.
 7. Spuit vervolgens een onafgebroken laag langs de volledige buitenrand van de bodem van uw wasbak op ongeveer 3 mm van de rand. Ook deze laag moet ongeveer 3 mm in omvang zijn.
 8. Til daarna de waskom of wasbak op (zo nodig met 2 personen bij de zwaardere modellen) en plaats deze voorzichtig op de juiste plaats op uw wasmeubel zodat het gat in uw wasmeubel en het afvoergat van u waskom goed aansluiten. U kunt hiervoor eventueel de sifon al bevestigen.
 9. Duw gedurende een paar minuten de waskom stevig op zijn plaats. Dit zal ervoor zorgen dat de kit aan de onderkant zich mooi verspreid over het gehele oppervlak.
 10. De kit die u bij stap 7 heeft aangebracht zal als u alles goed gedaan heeft een klein beetje onder de rand uit komen. Hierdoor kan er geen water (en dus vuil) meer onder uw mooie wasbak komen. Bij een ronde waskom hoeft u hier verder niks aan te doen en is de installatie klaar. 
 11. Bij rechthoekige wasbakken of waskommen met een lichte ronding zult u de kit rand die onder de wasbak uitkomt nog verder moeten afwerken. Dit doet u door uw vinger in een bakje met water en zeep te stoppen en deze in een vloeiende beweging langs te kit te strijken. Zo haalt u de overtollige kit weg en krijgt u een mooi resultaat.
 12. Als laatste impregneerd u de waskom zodat deze voorzien is van een verse impregneerlaag en er geen water of vuil in kan trekken.

Mocht u tegen problemen aanlopen dan kunt u ons altijd contacteren zodat wij u met persoonlijk advies kunnen bijstaan.

 

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »