Marmeren waskom

Filter uw productenSALE Indomarmer Waskom Full-Marmo Crème Marmer Ø 40 x H 15 cm
Waskom Full-Marmo Crème Marmer Ø 40 x H 15 cm
Deze waskom Full-Marmo van Crème marmer zal een rustige en natuurlijke uitstraling aan uw badkamer geven. Van binnen gepolijst en van buiten één en al natuur.

€117,50 €98,50

Informatie
Waskom Crème Marmer Ø 30 x H 12 cm
Een waskom van crème marmer zal een rustige en natuurlijke uitstraling aan uw toilet geven. De charme van dit prachtige natuursteen zal u veel plezier geven.

€72,50

Informatie
Waskom Crème Marmer Ø 40 x H 15 cm
Een waskom van crème marmer zal een rustige en natuurlijke uitstraling aan uw badkamer geven. De charme van dit prachtige natuursteen zal u veel plezier geven.

€103,50

Informatie
Waskom Full-Marmo Crème Marmer Ø 30 x H 12 cm
Deze waskom Full-Marmo van Crème marmer zal een rustige en natuurlijke uitstraling aan uw toilet geven. Van binnen gepolijst en van buiten één en al natuur.

€77,50

Informatie
Waskom Zwart Marmer Ø 30 x H 12 cm
Een waskom van zwart marmer zal een rustige en natuurlijke uitstraling aan uw Toilet geven. De charme van dit prachtige natuursteen zal u veel plezier geven.

€72,50

Informatie
Schelpen Wasbak Crème Marmer Ø 45 x H 12 cm
Deze glad gepolijste waskom gemaakt van crème marmer in schelpen uitvoering met kraan gat zal in uw badkamer niet misstaan. Afm. Ø 45 x H 12 cm.

€155,00

Informatie
Waskom Grijs Marmer Ø 30 x H 12 cm
Een waskom van grijs marmer zal een rustige en natuurlijke uitstraling aan uw Toilet geven. De charme van dit prachtige natuursteen zal u veel plezier geven.

€72,50

Informatie
Rechthoekige Wasbak Crème Marmer 50x40x12cm
Deze rechthoekige glad gepolijste waskom gemaakt van crème marmer zal in uw badkamer niet misstaan. Afm. 50x40x12 cm.

€195,00

Informatie
Wasbak van Onyx 52x43x15cm
Met een van onze wasbakken van Onyx krijgt u een schitterende badkamer en dan bedoelen wij ook echt schitterend. Elke wasbak heeft eigen foto’s.

€212,50

Informatie
Waskom Donut Crème Marmer Ø 30 x H 10 cm
Onze crème marmeren gepolijste waskom donut geeft uw badkamer een luxe en elegante uitstraling. Waskommen van marmer zijn een waar genot om naar te kijken.

€72,50

Informatie
Groene Zandsteen Waskom Ø 40 x H 15 cm
Onze uit Groene Zandsteen gemaakte waskom geeft uw badkamer een luxe uitstraling. Waskommen van Groen Zandsteen zijn een waar genot om naar te kijken.

€125,00

Informatie
Pop-up Afvoerplug 9 cm Brons
Afvoerplug met lange schacht van 9 cm in de kleur Brons met een Push-down, Pop-up systeem zonder overloop. Geschikt voor al onze waskommen.

€19,95

Informatie
Wasbak van Versteend Hout 58x43x15cm
Met een wasbak van versteend hout haalt u een uniek stukje geschiedenis van miljoenen jaren oud in huis. Elke wasbak heeft eigen foto’s.

€360,00

Informatie
SALE Indomarmer Waskom Mangkok Crème Marmer Ø 40 x H 15 cm
Waskom Mangkok Crème Marmer Ø 40 x H 15 cm
Onze crème marmeren gepolijste waskom Mangkok geeft uw badkamer een luxe en elegante uitstraling. Waskommen van marmer zijn een waar genot om naar te kijken.

€125,00 €103,50

Informatie
SALE Indomarmer Waskom Rood Marmer Ø 40 x H 15 cm
Waskom Rood Marmer Ø 40 x H 15 cm
Een waskom van rood marmer zal een rustige en natuurlijke uitstraling aan uw badkamer geven. De charme van dit prachtige natuursteen zal u veel plezier geven.

€125,00 €107,50

Informatie
Waskom Full-Marmo Zwart Marmer Ø 30 x H 12 cm
Deze waskom Full-Marmo van Zwart marmer zal een rustige en natuurlijke uitstraling aan uw toilet geven. Van binnen gepolijst en van buiten één en al natuur.

€77,50

Informatie
Pagina 1 van 12

Het kopen van een marmeren waskom geniet sinds jaar en dag een ongelofelijke populariteit. Voor menig aantal mensen die op zoek gaan naar een geschikt materiaal voor hun waskom is het dan ook al snel duidelijk dat een exemplaar van marmer heel wat interessante voordelen met zich meebrengt. Het begint natuurlijk allemaal bij de uitstraling waar een dergelijke waskom over beschikt. Hoe mooi deze echter ook mag zijn, ook de praktische eigenschappen hoeven helemaal niet onder te doen. Bent u op zoek naar een prachtige waskom die u zowel op visueel als op praktisch vlak zal weten te overtuigen? Dan laten we u op deze pagina graag meer ontdekken over de vele voordelen waar u op kunt rekenen bij een marmeren waskom.

Geniet van de stijlvolle uitstraling van een marmeren waskom

Natuurlijk is het in eerste instantie vooral het design van een marmeren waskom dat opvalt. Wanneer u één of meerdere nieuwe waskommen gaat kopen dient u er dan ook rekening mee te houden dat deze een centrale plaats in de ruimte zullen bekleden. Dat betekent natuurlijk ook dat hun design direct stevig zal opvallen bij iedereen die de ruimte gaat betreden. Omwille van deze reden is het zo dat het design van een waskom steeds aantrekkelijker wordt gemaakt. Dit blijkt niet in het minst uit de verschillende prachtige waskommen van marmer die er in ons aanbod zijn terug te vinden.

Wanneer u het design van een waskom marmer gaat bekijken wordt meteen duidelijk dat deze over een uitermate stijlvolle touch beschikt. Het is dan ook niet voor niets dat deze waskommen tegenwoordig in de meest uiteenlopende interieurstijlen zijn terug te vinden. Ongeacht in welke stijl van interieur ze immers worden geplaatst, ze zorgen altijd voor een stijlvolle upgrade. Dit gezegd hebbende is er nog een niet onbelangrijk voordeel waar u op kunt rekenen.

Marmeren waskommen blijft altijd even stijlvol

Voor heel wat waskommen die aangekocht kunnen worden geldt dat ze over een zeer specifiek design beschikken dat vaak een tijdelijk karakter heeft. Dit geldt ook voor de verschillende interieurstijlen die er bestaan. Niet zelden is het namelijk zo dat deze stijlen zijn geïnspireerd op een bepaalde tijdelijke trend. Daar is niets mis mee, maar het kan er wel voor zorgen dat u vrij snel uitgekeken raakt op de stijl in kwestie. Dit is een probleem waar u geen rekening mee hoeft te houden bij een marmeren waskom. Marmer staat er namelijk om bekend een stijl te zijn welke al sinds jaar en dag kan rekenen op een ongelofelijke populariteit bij verschillende generaties.

In welke kleuren kan een waskom marmer worden aangekocht?

Het kopen van een marmeren waskom is mogelijk in verschillende kleuren. Wanneer u even een kijkje gaat nemen in ons assortiment zal het dan ook meteen duidelijk worden dat u een keuze kunt maken uit in totaal vier verschillende kleuren. Het gaat hierbij om de kleuren:

  • Crème;
  • Zwart;
  • Grijs;
  • Rood.

Het soort kleur van uw marmeren waskom wordt bepaald door een aantal verschillende factoren. Natuurlijk zal u op dit vlak even willen kijken naar de gekozen stijl van de ruimte in kwestie. Dat is echter niet alles. Daarnaast is het immers ook mogelijk dat u over een specifieke, gewenste kleur beschikt. Uw persoonlijke voorkeur zal dan ook eveneens altijd een niet onbelangrijke rol spelen. Hoe dan ook, ongeacht de voorkeur die u heeft voor wat de kleur van uw waskom van marmer betreft, u kunt ze altijd bestellen uit het aanbod hier bij IndoMarmer.

Verzeker uzelf van een optimale kwaliteit en levensduur

We zullen u waarschijnlijk niets nieuws vertellen wanneer we zeggen dat een waskom elke dag opnieuw behoorlijk intensief kan worden gebruikt. Bovendien spreekt het ook voor zich dat het belangrijk is dat deze zo hygiënisch mogelijk is in gebruik. Dit zijn dan ook meteen enkele van de belangrijkste aandachtspunten waar er door mensen rekening mee wordt gehouden wanneer ze op zoek zijn naar een nieuwe waskom om te bestellen voor in hun woning. Als u uiteindelijk kiest voor het kopen van een marmeren waskom zal u kunnen vaststellen dat er zonder probleem aan deze eisen tegemoet kan worden gekomen. Dit zijn dan ook zeker twee interessante voordelen.

Wilt u ervan op aan kunnen dat u gaat investeren in prachtige waskommen waar u langdurig plezier van zal ondervinden? Dan zal u kunnen vaststellen dat de keuze voor een marmeren waskom al snel kan zijn gemaakt. Door het kopen van een dergelijke waskom bent u namelijk altijd verzekerd van een uitstekende levensduur. Zoek dan ook vooral niet verder en creëer een interessante meerwaarde voor uw badkamer met één van onze marmeren waskommen!

Waarom uw waskom bestellen bij IndoMarmer?

Dat er heel wat interessante voordelen zijn verbonden aan het bestellen van een marmeren waskom mag ondertussen wel duidelijk zijn. Het hoeft dan ook zeker niet te verbazen dat veel mensen in hun woning elke dag opnieuw met alle plezier gebruikmaken van dergelijke waskommen. Wanneer ook u van plan bent om een dergelijk exemplaar te kopen zal u dat natuurlijk graag willen doen bij een betrouwbare webwinkel. Wij van IndoMarmer maken het voor u mogelijk om de mooiste waskommen van marmer te kopen tegen de meest interessante voorwaarden.

Ons aanbod bestaat in eerste instantie uit verschillende marmeren waskommen om een keuze uit te maken. Bovendien is het zo dat u ook meteen zal kunnen vaststellen dat deze allen over een zeer interessante prijs beschikken. Dat is echter nog niet alles. Bovendien zal u ook merken dat wij nog extra voordelen aanbieden aan onze klanten. Het gaat hierbij dan concreet om:

  • Gratis verzending vanaf een bestelbedrag van 100 euro;
  • Een bedenktijd van 14 dagen.

De bedenktijd van 14 dagen zorgt ervoor dat u binnen deze termijn de mogelijkheid heeft om uw aangekochte product te retourneren. Hoe dan ook mag het duidelijk zijn, het realiseren van een optimale klanttevredenheid is onze nummer één prioriteit. Ook dit is absoluut goede reden om uw marmeren waskom aan te schaffen hier bij IndoMarmer!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »