Marmeren schaal

Filter uw producten

Grote Fruitschaal van Riviersteen 40 cm
Deze zeer fraaie Fruitschaal van Riviersteen is met zijn Diameter van 40cm groot genoeg om fruit voor het hele gezin op te leggen.

€99,00

Informatie
Grote Fruitschaal van Grijs Marmer 40 cm
Deze zeer fraaie Fruitschaal van Grijs Marmer is met zijn Diameter van 40cm groot genoeg om fruit voor het hele gezin op te leggen.

€99,00

Informatie
Grote Fruitschaal van Zwart Marmer 40 cm
Deze zeer fraaie Fruitschaal van Zwart Marmer is met zijn Diameter van 40 cm groot genoeg om fruit voor het hele gezin op te leggen

€99,00

Informatie
Grote Fruitschaal van Crème Marmer 40cm
Deze zeer fraaie Fruitschaal van Crème Marmer is met zijn Diameter van 40cm groot genoeg om fruit voor het hele gezin op te leggen.

€99,00

Informatie
Zwarte Fruitschaal met voet Ø 40 cm
Fraaie Fruitschaal met voet van Zwart Marmer met zijn Diameter van 40 cm groot genoeg om fruit voor het hele gezin op te leggen.

€99,00

Informatie
Fruitschaal van Crème Marmer 25cm
Mooie Fruitschaal van Crème Marmer Met een Diameter van 25cm en een Hoogte van 9cm.

€49,50

Informatie
Fruitschaal van Riviersteen 25 cm
Mooie Fruitschaal van Riviersteen met een Diameter van 25 cm en een Hoogte van 10 cm.

€49,50

Informatie
Grote Fruitschaal met voet van Crème Marmer 40cm
Mooie Fruitschaal met voet van Crème Marmer met een Diameter van 40cm is deze groot genoeg om fruit voor het hele gezin op te leggen.

€99,00

Informatie
Fruitschaal van Versteend Hout
Mooie Fruitschaal van Versteend Hout met een LxBxH 33x30x14 cm. Een uniek stukje natuur waar eigenlijk geen fruit in hoeft.

€167,50

Informatie
Fruitschaal met voet van Zwart Marmer Klein
Mooie Fruitschaal met voet van Zwart Marmer Met een Diameter van 25cm en een Hoogte van 13cm.

€49,50

Informatie
Fruitschaal met voet van Crème Marmer 25 cm
Mooie Fruitschaal met voet van Crème Marmer Met een Diameter van 25cm en een Hoogte van 13cm.

€49,50

Informatie
Fruitschaal met voet van Grijs Marmer 25 cm
Mooie Fruitschaal met voet van Grijs Marmer Met een Diameter van 25cm en een Hoogte van 13cm.

€49,50

Informatie
Fruitschaal van Grijs Marmer 25 cm
Mooie Fruitschaal van Grijs Marmer Met een Diameter van 25 cm en een Hoogte van 10 cm.

€49,50

Informatie
Schaal van Versteend Hout
Mooie schaal van Versteend Hout met een Lengte van 32 cm, een breedte van 30 cm en een hoogte van 4 cm. Een uniek stukje natuur.

€87,50

Informatie
Schaal van Versteend Hout
Mooie schaal van Versteend Hout met een Lengte van 34 cm, een breedte van 28 cm en een hoogte van 4 cm. Een uniek stukje natuur.

€87,50

Informatie
Java Rose Marmer Fruitschaal groot met Voet Ø 40 cm
Fraaie Fruitschaal met voet van Java Rose Marmer met zijn Diameter van 40 cm groot genoeg om fruit voor het hele gezin op te leggen.

€99,00

Informatie
Pagina 1 van 3

Het kopen van een marmeren schaal kan ervoor zorgen dat u meteen over één van de mooiste en meest kwalitatieve fruitschalen op de markt komt te beschikken. Ondanks het feit dat u een schaal voor heel wat verschillende doeleinden kunt gebruiken kunnen we in de praktijk vaststellen dat er toch veelal vooral fruit in wordt gelegd. Toch zijn er ook mensen die ervoor kiezen om in een dergelijke schaal bijvoorbeeld hun sleutels te leggen zodat ze deze zeker niet kunnen verliezen. Eén ding staat in ieder geval vast, ongeacht hetgeen waarvoor u een marmeren schaal ook mag gebruiken, u zal er altijd zeker van kunnen zijn dat het een mooie eye-catcher zal vormen in uw interieur. Bent u ook geïnteresseerd in het kopen van een dergelijke schaal? Dan is het zeker een aanrader om u even te verdiepen in het assortiment met marmeren schalen hier bij IndoMarmer!

Een marmeren schaal met of zonder voet?

Het assortiment met marmeren schalen dat u terug kunt vinden hier bij IndoMarmer kan eigenlijk worden ingedeeld in twee verschillende categorieën. In eerste instantie hebben we dan ook de schalen die niet zijn voorzien van een voet, terwijl de andere schalen wel een voet hebben. In eerste instantie lijkt het verschil tussen deze beide mogelijkheden eigenlijk bijzonder klein. Toch maakt het ontbreken van een voet uiteraard wel degelijk een verschil in uitstraling.

Of u er nu voor gaat kiezen om een marmeren schaal met of zonder voet te kopen is een beetje aan u om te beslissen. Het is namelijk zo dat vooral de persoonlijke voorkeur van de gebruiker hiervoor bepalend is. Wel dient u er rekening mee te houden dat in een schaal met voet minder past, maar over het algemeen nog steeds voldoende. Daarnaast is deze meer aanwezig in de ruimte. Anderzijds moet het ook gezegd dat de aanwezigheid van een voet ervoor kan zorgen dat een marmeren schaal zomaar even nog stijlvoller en luxueuzer oogt. Wanneer u niet meteen kunt beslissen tussen de beide beschikbare mogelijkheden is het uiteraard ook altijd een mogelijkheid om zowel een exemplaar met als zonder voet te bestellen. Zo kunt u naar hartenlust afwisselen of beschikt u meteen over twee fijne schalen om in verschillende ruimtes van de woning gebruik van te kunnen maken.

Marmeren schalen verkrijgbaar in verschillende kleuren

Bij het bekijken van ons assortiment zal u kunnen vaststellen dat er verschillende marmeren schalen in terug te vinden zijn die over de meest uiteenlopende kleuren beschikken. U kunt er wat dit betreft dan ook bijvoorbeeld voor kiezen om te kiezen voor een marmeren schaal van bijvoorbeeld grijs of zwart. De kleur waar u op kunt rekenen is altijd afhankelijk van het soort materiaal waar de schaal uit wordt vervaardigd. Wat dit betreft kunt u bij ons een keuze maken tussen deze opties:

  • Crème marmer;
  • Zwarte of grijze marmer;
  • Rode marmer;
  • Riviersteen;
  • Versteend hout;
  • Onyx.

Het feit dat u een marmeren schaal bij ons in zoveel verschillende stijlen kunt kopen zorgt ervoor dat er voor iedereen schaal naar wens verkrijgbaar is. Bovendien komen onze schalen net daardoor ook optimaal tot hun recht in de meest uiteenlopende interieurstijlen. Wilt u dus met andere woorden graag een schaal van marmer integreren in een klassiek of eerder in een modern interieur? Het behoort eigenlijk allemaal zonder probleem tot de mogelijkheden.

Ontdek ook even de verschillende afmetingen

Niet alleen is het bij ons mogelijk om een marmeren schaal te kopen in verschillende kleuren. Het spreekt voor zich dat ook de afmetingen behoorlijk kunnen verschillen. De grootte waar uw schaal over dient te beschikken wordt in de praktijk natuurlijk vooral bepaald door hetgeen waarvoor u ze wenst te gebruiken. In ieder geval is het mogelijk om bij ons exemplaren te kopen met afmetingen variërend van bijvoorbeeld 25 tot 40 centimeter. Bent u dus op zoek naar een grote schaal gemaakt van marmer of wilt u eerder een bescheiden exemplaar in huis halen om bijvoorbeeld op een klein kastje of op de vensterbank te kunnen plaatsen? Het is allemaal mogelijk!

Een prima opbergplaats voor het lekkerste fruit

Het spreekt voor zich dat een marmeren schaal voor heel wat uiteenlopende toepassingen kan worden gebruikt. U hoeft er dan ook niet persé fruit in te leggen. Toch is dat wel degelijk de keuze die veel mensen maken en die kunnen we stiekem ook best begrijpen. De reden waarom marmeren schalen bijzonder vaak als fruitschalen worden gebruikt hoeven we helemaal niet ver te zoeken. Het is dan ook zo dat deze schalen echt een prachtige eye-catcher vormen voor zowel de woonkamer als de keuken. Zeker wanneer ze gevuld zijn met het lekkerste fruit is het moeilijk om u er niet even op te vergapen tijdens het langslopen.

Niet alleen de prachtige uitstraling waar schalen van marmer over beschikken is een goede reden om ze te gebruiken als fruitschaal. Daarnaast is het namelijk zo dat dit materiaal er ook om bekend staat eenvoudig schoon te maken te zijn. Dit zorgt ervoor dat u altijd bent verzekerd van een hygiënische omgeving om uw heerlijke fruit in te bewaren. Dat is bij menig aantal andere fruitschalen uiteraard een compleet ander verhaal. Hoe het ook zij, door een mooie marmeren schaal te kopen bent u altijd verzekerd van de mooiste en beste schaal om uw overheerlijke fruit in te bewaren.

Ook een prachtige marmer schaal in huis halen?

Bent u ook overtuigd door de interessante voordelen die er op deze pagina zijn aangegeven met betrekking tot het kopen van een marmeren schaal? Zou u dan ook graag een dergelijke schaal willen kopen? Dan hoeft u niet verder te zoeken! Hier in het assortiment van IndoMarmer zijn namelijk de mooiste schalen gemaakt van marmer terug te vinden tegen de meest interessante prijs. Bovendien is het ook nog eens zo dat u bij ons kunt rekenen op tal van extra voordelen. Zo krijgt u vanaf een bestelbedrag van minstens 100 euro van ons gratis verzending. Bovendien kunt u ook altijd aanspraak maken op een bedenktijd van 14 dagen. Klinkt dit alles voor u ook als muziek in de oren? Dan is er geen enkele reden meer om er niet voor te kiezen om uw prachtige marmeren schaal te kopen hier bij IndoMarmer!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »