Schalen

Marmeren Fruitschalen in verschillende maten. Iedere Schaal is met de Hand Gemaakt in Indonesië. Deze mooie Schalen geven een luxe uitstraling in ieders huis. Momenteel hebben wij zes verschillende fruitschalen in ons assortiment twee schalen van zwart marmer met voet en vier schalen van crème marmer waarvan er twee met en twee zonder voet zijn. In onze grote fruitschalen met een doorsnede van 40 cm kunt u wel 45 stuks fruit kwijt en in onze schalen met een doorsnede van 25 cm kunt U zo'n 25 stuks fruit kwijt. Een schaal van Marmer geeft een warme en luxe uitstraling aan de inrichting van uw huis. Met marmeren accessoires in uw interieur creëert U in een handomdraai een warme sfeer.  Wij bieden naast deze mooie Schalen van marmer nog tal van andere decoratieve items van marmer en onyx aan in onze shop om uw interieur stijlvol mee aan te kleden.

Lees meer
Zwarte Fruitschaal Groot
Fraaie Fruitschaal met voet van Zwart Marmer met zijn Diameter van 40cm groot genoeg om fruit voor het hele gezin op te leggen

€99,00

Informatie
Fruitschaal van Zwart Marmer Klein
Mooie Fruitschaal met voet van Zwart Marmer Met een Diameter van 25cm en een Hoogte van 13cm.

€49,50

Informatie
Grote Fruitschaal van Crème Marmer 40cm
Deze zeer fraaie Fruitschaal van Crème Marmer is met zijn Diameter van 40cm groot genoeg om fruit voor het hele gezin op te leggen.

€99,00

Informatie
Fruitschaal van Crème Marmer 25cm
Mooie Fruitschaal van Créme Marmer Met een Diameter van 25cm en een Hoogte van 9cm.

€49,50

Informatie
Fruitschaal met voet van Crème Marmer
Mooie Fruitschaal met voet van Crème Marmer Met een Diameter van 25cm en een Hoogte van 13cm.

€49,50

Informatie
Grote Fruitschaal van Crème Marmer 40cm
Mooie Fruitschaal met voet van Crème Marmer met een Diameter van 40cm is deze groot genoeg om fruit voor het hele gezin op te leggen.

€99,00

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »