Diversen

Ook een prullenbak, dienblad of tissue box van natuursteen mogen niet ontbreken bij onze badkameraccessoires. Deze marmeren accesoirres behoren allen tot onze badkamer setjes. Een prullenbak van marmer kunt u overal in huis plaatsen en een tissue box staat op tafel in de woonkamer uiters charmant. De twee dienbladen zijn niet dermate groot dat u er taart mee kunt serveren maar een suiker en melk potje passen er zeker op. Uiteraard hebben wij ook genoeg potjes voor u van mooi marmer in onze categorie decoratie.. Deze items van natuursteen zullen luxe, warmte en een tijdloze uitstraling aan uw huis geven.
Lees meer
Dienblad Bali Marmer
Dit dienblad gemaakt van marmer is afkomstig uit onze badkameraccessoire set Bali. maar kan tevens gebruikt worden voor talloze andere dingen.

€28,75

Informatie
Marmeren Dienblad Vania
Nieuw product met afmetingen: Lengte x Breedte x Hoogte 34 x 23 x 3 cm.

€29,00

Informatie
Marmeren Prullenbak Banda
Deze crème Marmeren prullenbak is onderdeel van onze serie badkameraccessoires Banda een mooi luxe item voor in uw huis. De hoogte is 33cm en de Ø is 23cm.

€61,50

Informatie
Dienblad Flores Riviersteen
Dienblad afkomstig uit onze serie Flores voor de badkamer maar ook heel goed als fruitschaal of voor iets anders te gebruiken. Hoogte 3 cm en een diameter van 40 tot 45 cm.

€36,50

Informatie
Dienblad Aguna Marmer
Nieuw product met afmetingen: Lengte x Breedte x Hoogte 30 x 18 x 3 cm.

€31,00

Informatie
Marmeren Dienblad Banda
Dit crème Marmeren dienblad is onderdeel van onze serie badkameraccessoires Banda. Het dienblad van gepolijst marmer is 30cm lang 18cm breed en 3cm hoog.

€26,50

Informatie
Dienblad Imelda Marmer
Dienblad uit onze luxe Imelda set waarvan alle items gemaakt zijn van crème en grijs marmer. Afm. 37x22x3cm.

€30,00

Informatie
Zeeppompje
Los zeeppompje wat te gebruiken is op al onze verkochte modellen.

€11,50

Informatie
Tissue box Soemba Marmer
Deze tissue box gemaakt van crème marmer is een genot voor het oog en zal de papieren doos voorgoed doen verdwijnen op uw tafel.

€41,00

Informatie
Dienblad Madiun Marmer
Met één van onze mooie dienbladen van crème marmer heeft u altijd een mooie en vaste plek om uw badkameraccessoires op te zetten. Afm. 30x18x3cm.

€27,00

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 2