Diversen

Ook een prullenbak, dienblad of tissue box van natuursteen mogen niet ontbreken bij onze badkameraccessoires. Deze marmeren accesoirres behoren allen tot onze badkamer setjes. Een prullenbak van marmer kunt u overal in huis plaatsen en een tissue box staat op tafel in de woonkamer uiters charmant. De twee dienbladen zijn niet dermate groot dat u er taart mee kunt serveren maar een suiker en melk potje passen er zeker op. Uiteraard hebben wij ook genoeg potjes voor u van mooi marmer in onze categorie decoratie.. Deze items van natuursteen zullen luxe, warmte en een tijdloze uitstraling aan uw huis geven.
Lees meer
Dienblad Flores Riviersteen
Dienblad afkomstig uit onze serie Flores voor de badkamer maar ook heel goed als fruitschaal of voor iets anders te gebruiken. Hoogte 3 cm en een diameter van 40 tot 45 cm.

€36,50

Informatie
Zeeppompje
Los zeeppompje wat te gebruiken is op al onze verkochte modellen.

€11,50

Informatie
Dienblad Bali Marmer
Dit dienblad gemaakt van marmer is afkomstig uit onze badkameraccessoire set Bali. maar kan tevens gebruikt worden voor talloze andere dingen.

€28,75

Informatie
Marmeren Dienblad Vania
Een Crème marmeren dienblad uit onze Vania set is door zijn ruime afmetingen geschikt voor vele verschillende toepassingen. Lengte x Breedte x Hoogte 34 x 23 x 3 cm.

€29,00

Informatie
Dienblad Medang Marmer
Dit van grijs marmer gemaakte dienblad uit onze badkameraccessoire set Medang is vanwege zijn ronde vorm uit 1 stuk gemaakt. Afmetingen zijn 27 x 16 x 3 cm.

€24,50

Informatie
Marmeren Tissue box Banda
Met deze glad gepolijste tissue box van crème marmer in de badkamer hoeft u nooit meer tegen een papieren tissue doos aan te kijken. Afm. zijn 14x14x15cm.

€35,00

Informatie
Dienblad Aguna Marmer
Uit onze Aguna set komt dit schitterende dienblad wat gemaakt is van crème marmer met twee zijkanten van zwart marmer. Lengte x Breedte x Hoogte 30 x 18 x 3 cm.

€31,00

Informatie
Dienblad Imelda Marmer
Dienblad uit onze luxe Imelda set waarvan alle items gemaakt zijn van crème en grijs marmer. Afm. 37x22x3cm.

€30,00

Informatie
Tissue box Soemba Marmer
Deze tissue box gemaakt van crème marmer is een genot voor het oog en zal de papieren doos voorgoed doen verdwijnen op uw tafel.

€41,00

Informatie
Marmeren Tisseu box Madewi
Met deze tissue box van marmer zijn papieren doosjes op tafel voortaan verleden tijd. Vanaf nu zet u er deze mooie natuurstenen tissue box overheen.

€33,00

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 2