Marmeren vaas

Filter uw producten
Vaas Onyx H17cm Ø10cm
Fraaie Vaasjes van Marmer Onyx om een klein bosje bloemen in te zetten. Ook zonder bloemen een erg leuk Decoratief stuk in huis.

€39,75

Informatie
Paraplu Vaas Onyx H60cm Ø20cm
Prachtige Paraplu Vaas van Marmer Onyx met een Hoogte van 60cm en een Diameter van 20cm een waar Pronkstuk voor bij U thuis.

€195,00

Informatie
Onyx Vaas Ø 20 x h 30
Met deze mooie vaas gemaakt van ons schitterende Onyx zult u uw huis zeer zeker een stukje opfleuren.

€125,00

Informatie
SALE Indomarmer Roosvaasje Onyx H20cm Ø8cm
Roosvaasje Onyx H20cm Ø8cm
Leuk Vaasje voor 1 Bloem in te steken gemaakt van Onyx, Snij de steel van de Bloem af op de gewenste hoogte en plaats hem in het gaatje bovenin de Vaas.

€33,00 €24,00

Informatie
Onyx Vaas Ø 20 x h 30
Met deze mooie vaas gemaakt van ons schitterende Onyx zult u uw huis zeer zeker een stukje opfleuren.

€125,00

Informatie
Set Onyx Vazen Ø 20 x h 30
Met deze mooie set vazen gemaakt van ons schitterende Onyx zult u uw huis zeer zeker een stukje opfleuren.

€249,00

Informatie
Rivierstenen plantenbak
Deze plantenbak van riviersteen is voor binnen of buiten gebruik geschikt. H 30/35 cm Ø 25/30 cm.

€128,00

Informatie
Vaas Rood Marmer H17cm Ø12
Vaas van Rood Marmer wat zich kenmerkt door zijn vele Structuren, Kleuren en Kristallen die erdoorheen lopen.

€39,75

Informatie
Set van 2 Rivierstenen plantenbakken
Deze set van 2 plantenbakken van riviersteen zijn voor binnen of buiten gebruik geschikt. H 30/35 cm Ø 25/30 cm.

€198,00

Informatie
Set Onyx Vazen Ø 20 x h 30
Met deze mooie set vazen gemaakt van ons schitterende Onyx zult u uw huis zeer zeker een stukje opfleuren.

€249,00

Informatie
Set Onyx Vazen Ø 20 x h 30
Met deze mooie set vazen gemaakt van ons schitterende Onyx zult u uw huis zeer zeker een stukje opfleuren.

€249,00

Informatie
Vaas Rood Marmer H17cm Ø15cm
Dit rode marmer waar deze vaas van is gemaakt wordt in Indonesië ook wel Java Rose genoemd er zitten vaak stukken kristal door dit marmer heen.

€48,50

Informatie
Roosvaasje Onyx H16 Ø8
Leuk Vaasje voor 1 Bloem in te steken gemaakt van Marmer Onyx, Snij de steel van de Bloem af op de gewenste hoogte en plaats hem in het gaatje bovenin de Vaas.

€24,50

Informatie
Vaas Onyx H20cm Ø8cm
Mooie Vaas van bruin Onyx met een Hoogte van 20cm en een Diameter van 8cm.

€49,00

Informatie
Set Sokkels Met Bloempot
Set Sokkels met Bloempot van Rood Marmer zijn met de Handgemaakt in Indonesië. Dit marmer kenmerkt zich door de vele kristalstructuren die er doorheen lopen.

€1.300,00

Informatie
Vaas Rood Marmer H30cm Ø8cm
Mooie Vaas van Rood Marmer met een Hoogte van 30cm en een Diameter van 8cm

€55,00

Informatie
Pagina 1 van 2

Een marmeren vaas kan een ronduit prachtig decoratiestuk zijn voor in elk interieur. Op het ogenblik dat u ervoor kiest om een nieuwe vaas te kopen zal u er graag voor willen zorgen dat die vaas op zichzelf al een mooie, visuele meerwaarde voor uw interieur zal betekenen. Het soort materiaal waaruit de vaas wordt vervaardigd speelt op dat vlak een uitermate belangrijke rol. Door te kiezen voor een exemplaar dat is vervaardigd uit marmer bent u altijd verzekerd van een stijlvolle uitstraling waar u bovendien ook nog eens langdurig van zal kunnen genieten. Bent u ook geïnteresseerd in het kopen van een dergelijke vaas? Dan moet u vooral even snel verder lezen!

De unieke uitstraling van een marmeren vaas

Als u een blik gaat werpen op ons aanbod met marmeren vazen zal het meteen duidelijk worden dat het design sterk uiteenlopend kan zijn. Eigenlijk is dat alleen maar een voordeel. Dit gegeven zorgt er namelijk voor dat u in de meest uiteenlopende stijlen van interieurs in staat bent om een vaas van marmer te integreren. Er wordt vaak gezegd dat dit eigenlijk vooral geldt voor klassieke, traditionele interieurs, maar dat is dus helemaal niet juist. Ook wanneer u bijvoorbeeld heeft gekozen voor een strak, modern interieur kan een marmeren vaas daar ook uitstekend tot haar recht komen. Ook dit wordt bewezen door ons zeer omvangrijke assortiment.

Uit welke mogelijkheden kunt u allemaal kiezen?

Bovenstaande informatie heeft al aangegeven dat een marmeren vaas kan worden besteld in tal van verschillende stijlen. Dat is onder meer het gevolg van de diverse kleuren waarin marmer bestaat. Of u nu vooral een voorstander bent van een licht gekleurde vaas of u toch eerder wenst te kiezen voor een marmeren vaas met een wat meer donkerdere touch, het is allemaal mogelijk. Bovendien geldt voor een vaas van marmer ook nog eens dat u ze zo opvallend kunt maken als u zelf wilt. Bent u op zoek naar een absolute eye-catcher of geeft u toch eerder de voorkeur aan een ietwat meer minimalistisch design? In principe behoort het allemaal tot de mogelijkheden.

Waarvoor kan een marmer vaas allemaal worden gebruikt?

We staan er vaak niet bij stil, maar een marmeren vaas kan in de praktijk vaak voor verschillende toepassingen worden gebruikt. U kunt ze in eerste instantie natuurlijk gebruiken als op zichzelf staand prachtig decoratiestuk. Voor heel wat marmeren vazen geldt dan ook dat ze werkelijk een prachtige eye-catcher vormen in ieder interieur. Moet u zich eens voorstellen wat het doet wanneer er ook nog eens mooie bloemen in worden geplaatst! Dan is het plaatje natuurlijk helemaal af!

Wanneer u ons aanbod met marmeren vazen gaat bekijken zal u kunnen vaststellen dat deze op het gebied van afmetingen nogal kunnen verschillen. Er zijn in ons aanbod dan ook zulke grote vazen terug te vinden, waardoor ze eigenlijk dienst zouden kunnen doen als paraplubak. Bent u dus met andere woorden niet alleen op zoek naar een subliem ogende, maar ook een zeer kwalitatieve marmeren vaas voor in uw interieur? Zou u dan ook graag over willen gaan tot het kopen van een even bijzondere paraplubak? Ook daarvoor zou u zomaar bij ons aan het juiste adres kunnen zijn! In ieder geval hoeft er geen twijfel meer over te bestaan, het loont zonder meer de moeite om even een blik te werpen op ons bijzondere aanbod boordevol met de mooiste, marmeren vazen!

Hoe kwalitatief is een vaas marmer?

Natuurlijk kunnen we het niet alleen maar hebben over de visuele voordelen die er zijn verbonden aan het kopen van een marmeren vaas. Zoals hierboven al even kort vermeld is het namelijk zo dat er ook een aantal praktische voordelen zijn waar u op kunt rekenen. In eerste instantie is er het schoonmaken van de marmeren vaas. Wanneer u kiest voor vazen die zijn gemaakt van marmer zult u namelijk altijd kunnen vaststellen dat deze zeer eenvoudig kunnen worden schoongemaakt. Op deze manier hoeft u niet continu te poetsen, terwijl u wel kunt blijven genieten van de mooie uitstraling waar de vaas in kwestie over beschikt.

Marmer staat er hoe dan ook om bekend een ongelofelijk kwalitatief en duurzaam materiaal te zijn. Het is dan ook omwille van deze reden dat heel wat mensen bij het kopen van een nieuwe vaas haast automatisch kijken in de richting van een exemplaar van marmer. Wilt u dus met andere woorden graag een mooie, nieuwe vaas bestellen die kan worden aangekocht tegen een toegankelijke prijs en waar u met zekerheid ook langdurig gebruik van zal kunnen maken? Dan zal u al snel tot de conclusie komen dat de keuze voor een marmeren vaas zeer interessant is!

Ook een vaas van marmer kopen? Bestel nu bij IndoMarmer!

Elke dag opnieuw zijn er heel wat mensen die ervoor kiezen om een prachtige marmeren vaas te kopen. Dat is het gevolg van zowel de kwalitatieve als de zeer mooie, visuele eigenschappen waar een dergelijke vaas over beschikt. Als ook u graag een dergelijke vaas zou willen kopen voor in uw interieur spreekt het voor zich dat u daarvoor op zoek zal moeten gaan naar een interessante webwinkel. Hiervoor hoeft u helemaal niet verder meer te zoeken.

Hier bij IndoMarmer is alles voor handen om tegen de meest interessante voorwaarden de interessantste en tevens ook mooiste marmeren vaas te kunnen bestellen. Niet alleen kunt u bij ons een vaas marmer kopen in de meest uiteenlopende stijlen, bovendien bent u ook altijd verzekerd van een interessante prijs. Als klap op de vuurpijl zijn er nog een aantal andere voordelen waar u bij ons van bent verzekerd. Het gaat hierbij om de volgende voordelen:

  • Vanaf een bestelwaarde van 100 euro kunt u rekenen op gratis verzending;
  • U beschikt altijd over een bedenktijd van 14 dagen.

Bovenstaande maakt eens temeer duidelijk dat wij een zo optimaal mogelijke klanttevredenheid hoog in het vaandel hebben staan. Het mag hoe dan ook duidelijk zijn, voor het kopen van de meest prachtige marmeren vaas bent u hier bij IndoMarmer ongetwijfeld aan het juiste adres!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »